TERBUKTI ANWAR BAPAK PENIPU! : RAJA PETRA AKUI ANWAR SURUH FITNAH NAJIB DALAM KES PEMBUNUHAN ALTANTUYA  

Posted by ilun olak

Salam Perjuangan,

Kebenaran pasti mengatasi kebatilan..janji Allah itu benar dan pasti... lewat atau cepat bantuan Allah itu hanyalah untk menguji keimanan, ketakwaan dan keyakinan kita kepada Allah SWT.

Sah malahan terang lagikan tersuluh! Anwar Bapak Penipu Paling Besar dalam Malaysia!
RAJA PETRA
kalau tak kenal ni bapak penulis penipu dan putar alam di laman cyber Raja Petra Kamarudin AKA Pundek... Di sumber utama penyebaran pelbagai fitnah terhadap pentadbiran Dato' Najib dan UBN selama ini dan yang paling panas fitnah DS Najib Dan DS Rosmah terlibat dalam pembunuhan Cina Kapiak Altantuya...

Mungkin sebab nengok Anwar dah goncang & bakal tumbang sbb rupanya yang jadi tuan dia lebih JAHAT DARI IFRIT & IBLIS... lagipun Pakatan pun bakal ranap... RPK tanpa melengahkan masa lantas mengkhianati Anwar dan cuba cari"tuan" baru... lebih kurang hantu raya lah... dengan pendedahkan cerita sebenar bahawa cerita Najib & Rosmah terlibat dalam pembunuhan Altantuya adalah PENIPUAN dan PEMBOHONGAN SEMATA-MATA...

Siapa dalang CELAKA dan penipu ni??? ya ini dia...
TOK DALANG - Anwar Ibrahim Al Juburi El Liwati Oh Mega
PENAMBAH PERISA - Din Merican Lahannati
ORG TENGAH - Nik Nazmi Iblisi 

Beliau mengaku didesak untuk membuat Surat Akuan Bersumpah ( Statutory Declaration ) mengaitkan pembunuhan Altantuya dengan Perdana Menteri. Secara jujur, beliau mengaku bahawasanya Anwar Ibrahim adalah tok dalang utama yang memberi 'green light' untuk memfitnah DS Najib, setelah dipujuk oleh Nik Nazmi dan Din Merican.
Dalam Surat Akuan Bersumpah tersebut, RPK tidak pernah mendakwa DS Najib dan DS Rosmah terlibat dalam pmbunuhan Altantuya. Semuanya atas desakan Anwar Ibrahim. Mustahil baginya DS Rosmah sanggup membuat perkara tersebut.

ALLAH DAH BAGI LAGI PETANDA... APA LAGI WAHAI SAUDARA KU!

Jangan kau lari dari kebenaran... terimalah... bukalah mata dan hatimu... sebelum Allah tutup selama-lamanya...

"Kerana sebenarnya bukan mata yang buta, TETAPI YANG BUTA IALAH HATI DI DALAM DADA .” (Surah al-Hajj, ayat 46)...


"Dan antara meraka ada yang memperdengarkan kepadamu (al-Quran), padahal Kami te;ah jadikan tutupan berlapis-lapis atas hati mereka, yang menghalang mereka daripada memahaminya, dan Kami jadikan telinga mereka penyumbat (yang menjadikan mereka pekak)
." (Surah al-An'am 6:25)

This entry was posted on 10:05 . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Subscribe to: Post Comments (Atom) .

0 comments